май 31, 2016

// Как ВСЯКА жена да се научи да прави ИСТИНСКИ лицеви опори от ЗЕМЯТА - За отрицателно време!

Тази статия е адресирана към жените. От осем до шестдесет и осем години (ако не и повече), всяка една жена МОЖЕ да се научи да прави лицеви опори от пода!Не, че методът не става и за мъже -- точно обратното. Проблемът е там, че ако си МЪЖ и не можеш да направиш една лицева опора от пода... е, тов ..

Научете повече

април 6, 2016

// Емил - Преди и След ЩАНГАТА!

Когато Емил дойде при нас беше... доооста по-слабичък.В началото той не можеше да направи повече от 4 лицеви опори! Аз, Димитър Михов, трябваше постоянно да му помагам, за да направи няколко набиранки, като го бутам отдолу!! А сега е по-корав от мен! :)Ето какво има да каже самият ЕМИЛ ГАЙДАРОВ з ..

Научете повече

март 22, 2016

// Как да Клякаме на Кутия

Защо да правим Клек НА кутия?Причини:· Подобрена ЕКСПЛОЗИВНА сила: Клекът на кутия прекъсва негативната от позитивната част на движението. По този начин, трябва от отпуснато състояние да влезем РЯЗКО и МОЩНО в СТЕГНАТО състояние и да превъзмогнем товар в най-трудната точка на клека! Това отпускан ..

Научете повече

ноември 23, 2015

// Пресата - Великото Бутане!

ПресатаЗавръщането на истинската Сила!Във времето когато да вдигаш тежести е било ГОРДОСТ!Пресата е била част от Олимпийските игри до 1972 година. О, читателю… в старите дни как хората са слагали щанга на гърба си, за да клякат? Не е имало красиво-боядасани модерни Ракове.. Не е имало стойчиц ..

Научете повече

ноември 2, 2015

// Силова-Скорост, Скоростна-Сила и Абсолютна Скорост: Динамичните методи!

Добре дошли при FITCITYGYM Athletic Edition: Продължаваме с методите за трениране на атлети. Вече говорихме за ОСНОВИТЕ НА АТЛЕТИЧЕСКОТО ТРЕНИРАНЕ И Важността на Силата в спорта. Има повече от един вид сила. В миналата статия разказахме за АБСОЛЮТНАТА СИЛА. Днес ще обсъдим СИ ..

Научете повече

октомври 19, 2015

// Абсолютната Сила - Първа стъпка към Атлетизма!

Сила. Основата на всичко. ДНЕС ЩЕ ГОВОРИМ ЗА Абсолютната Сила! Първото качество, което един атлет трябва да развие е Абсолютната си, или с други думи казано: Максимална Сила. Ето някои от основните ПОЛЗИ от развитието й: ·Понижен риск от контузии на полето и от по-напреднали методи за ..

Научете повече

септември 14, 2015

// Силата в спорта и как Българските спортисти могат да ПРОМЕНЯТ нивото си!

Добре дошли във FitCityGym.Днес няма да говорим за красиви дупета. Именно това е основата на статията.Професионалният спорт е сфера, недоразвита все още в нашата страна. Има мерак. Има хора със желание и хъс. Има дори и добри школи!Защо обаче силовата подготовка на атлетите ни е изоставена, на ми ..

Научете повече

юни 25, 2015

// Станимир - Постоянството е над всичко!

Този път ще ви запознаем със свещенно древният казус на всички програмисти... Как да БЪЛКВАШ, брат?Я да проверим: Работиш на стол? Мускули като на сопол? Скелет може да ти е конкуренция в дискотеката? Както и да тренираш си същите кила... а изсереш ли се се губиш из голямата тълпа? Звучи Познато! ..

Научете повече

май 1, 2015

// Ако КЛЕКЪТ беше лесен -- щеше да се нарича лег екстензия

Не всеки трябва да кляка. Да, точно така - има хора, за които има по-важни неща. Например в Нигерия карат малки момичета да се бият и самоубиват на фронтовата линия редом с военните. На тях им трябва да оцелеят… … на фона, на което МАЛКИТЕ ви извинения затова защо не слагате щанга на гърба ..

Научете повече

април 20, 2015

// Интерво с Христо Трошев за това "КАКВО Е ЛИНЧПИН!?"

Дами и господа, надяваме се да се забавлявате гледайки това, поне почти колкото ние докато го снимахме.В това видео има заплетени ТЪМНИ СПОМЕНИ от Пиратското Минало на Ицо, в качеството му на Моряк плячкосващ 7-те морета!!!Най-вече обаче, ви Представяме обяснение на думичка, която ще срещате чест ..

Научете повече