// За нас

"Фит Сити Джим бе създаден от нас през 2008. По това време ни мислеха за тотални луди! Да бяхме луди но луди с мисия и не ни пукаше кой какво мисли за нас. Искахме да променим начина по който се правеше фитнес до тогава и УСПЯХМЕ.

Сега обаче малката основица, която положхме трябва да се изгради в огромна крепост на умения, постижения и емоционални  над самотата и мързела. Можем да го направим ЗАЕДНО - въпрос на ИЗБОР е. Но ние НЕ можем да изберем вместо вас. Ние сме тук за да ви помогнем, ако ни се доверите. Фит Сити Джим държи на доверието! Вашият успех става НАШ успех, затова - ако сте готови за работа - ЗАПОВЯДАЙТЕ при нас. Нека заедно променим и надградим това, което човешката раса МОЖЕ и ТРЯБВА да бъде. Забавлявайки се в процеса очакваме да срещнем повече трудности от дори самите вас. Но смисълът не е в бягането от тях, а в преодоляването им.

Да си мързелив е риск, който не можеш да поемеш.
Да сложиш 150кг на гърба си е риск, който не можеш да НЕ поемеш.
Да положиш всички усилия в нещо, което никой досега не е правил е риск, който МОЖЕШ да поемеш. Да ни забравиш е риск, който просто избягваш да срещнеш :) ."