// Клиентите за нас

Десислава Полихронова

Коментар от Христо Трошев (собственик и мениджър на FitCityGym):

"Деси е член на FitCityGym от самото откиване на клуба. Интересното при нея беше че през годините започваше да тренира но много бързо губеше мотивация и се отказваше. И така всяка година. През лятото 2014 в FitCityGym започнахме доста по сериозно да налагаме силовото трениране със свободни тежести, предимно щанги както и трениране със собствено тегло. Под опеката на на нашият треньор Димитър Михов, Деси реши да опита отново. Следях нейният прогрес от самото начало и забелязах че мотивацията и се засилваше със всеки изминал месец. Тя ставаше все по-силна, все по-оформена и с доста подобрено самочуствие и увереност в себе си. С помоща на Митко, Деси усвои техниката на основни движения като: мъртва тяга, клекове, лежанка, раменни преси, хип тръстове и др".
Научете повече

Диман Йолдов

"Не сме професионални спортисти, но не ни пречи да тренираме като атлети.
Спортно състезание не ни гони, но целим да сме здрави и корави.

За всеки това е различно понятие и резултат, но пътя за да се постигне е един. Аз не съм спортист… Медицински причини ме вкараха в залата и те ме изкараха няколко пъти. Оказа се че въпреки добрите намерения и старанието си - си докарах повече вреда отколкото полза!

След три контузии - последната от които на рамото - реших че промяната на програмата, интензитета и режима не са достатъчни.

Идеята за треньор в лицето на Димитър ми беше подхвърлена от случайно от собственика на залата.

Колкото и да е сложно в началото се оказа, че дори и да правиш дадени повторения и серии - няма гаранция, че ще постигнеш резултата, който обещават тези упражнения-серии-повторения -- Защото има нещо наречено ТЕХНИКА - и ако това някой до теб с опит Не ти го покаже -- нещата могат да се развият МНОГО зле. Именно тук се намесва Треньора!

Не може човек да знае всичко - а и дори да го знае - няма възможността да се погледне отстрани и да види слабостите си. Често, някои хора не виждат грешките си, докато други не ги признават по една или друга причина - и ако не ти ги посочи някой, резултатите закъсняват и не са никак приятни или задоволителни. Може би един ден, когато имам достатъчно опит и стаж ще си позволя да тренирам сам, но засега разчитам на Треньора ми - Димитър Михов - защото нямам време за контузии и откриване на топлата вода!"

Научете повече


Златина Иванова

„Димитър Михов е мой инструктор във FitCityGym от 6 месеца. Изключителен професионалист, който умее да ме мотивира и да извлече най-доброто от мен. Интересува се от резултатите, които искам да постигна и търси нови начини за постигането им. Тренираме усилено, но и винаги с настроение, което ме кара всеки ден да ходя с желание до фитнес зала "Fit City Gym". Съчетанието между силови и интервални кардио тренировки ме направиха по-силна и никога не съм била в по-добра форма.“ Научете повече

Станимир Бъндев

"Когато кажеш фитнес зала, тренировки - всеки си мисли че сваляш килограми, топиш мазно или пък трябва да си вече много нацепен за да ходиш.
В моя случай нещата не бяха такива. Винаги съм бил слаб... последно тежах 47кг.
Не веднъж съм започвал да ходя на фитнес, защото съм искал да направя промяна, но неуспешно... и често съм чувал от хората думите: "Дръпни се малък!" или "Ехе ти и на зала ли ходиш??"... Така съм сменял няколко места.
Започнах във Fit City заради разбирането и доброто индивидуално отношение към всеки в това място. И така по-късно ми предложиха да започнем тренировки с моят сегашен треньор -- Димитър Михов.
До тогава си мислих, че за да кача килограми трябва да се тъпча със всякаква храна. Не обичах да се тъпча, не се чувствах добре. Тогава разбрах 3 неща от треньора:
1.Не само количеството е важно, а какво ядеш също!
2.Винаги приготвяй храната си сам.
3.Каквото и да правиш никога да Не оставаш гладен.
Направихме хранителен план и 8 месеца по-късно вече съм с 10кг ПО-СИЛЕН, благодарение на съветите за хранене и ПРАВИЛНИТЕ Тренировки.
Целта ми през цялото време беше да кача килограми и още по важното е да запазя всичко след това. За това всичко правихме по трудния, но по-сигурен начин: Тежки тренировки без Химии и други производни (дори не сме използвали хранителни добавки). Силна храна за силни килограми. Най-много ми допадна това разбиране на треньора, че държим на първо място за здравето си. Тялото се гради цяла година. Важен не само крайният резултат, но пътя с който си стигнал до там! Пък и се научих да готвя добре покрай всичко останало. :)
Както казва Митака: "Ако чувстваш глад значи вече си се прецакал!!"
Благодарен съм на екипа и продължаваме!"

Научете повече

Христо Трошев

"Димитър Михов е мой треньор от 15.06.2014г.

С Митко направихме два вида цикли от 5/3/1 в рамките на почти една година. Първият беше класическа 5/3/1 а вторият варианта Боринг Бът Биг. За първи път през живота ми усетих разликата между тренировъчен процес със специализирана периодизация и безцелно правене на упражнения в залата. Всяка наша тренировка беше детайлно планирана с ясна цел. Без компромиси и извинения вървяхме стъпка по стъпка напред.

Особено внимание искам да обърна на това колко много Митко държеше на правилната техника на изпълнение на основните движения. Отделяме много време да ги изучаваме и никога не сме рискували и пренебрегвали техниката за сметка на повече вдигнати килограми.

Митко ми помогна да осъзная колко малко съм знаел за техниката на The Big 3: Клек, Тяга, Лежанка + Раменни Преси. Колко важни са тези упражнения за тренировъчният процес и как съм си мислел че "знам" много за тях а всъщност знанията и опита ми са били твърде недостатъчни за целите, които искам да постигна.

Доста често ме питат "Защо дигаш толкова тежко; не си на 20г...?" Аз не вдигам тежко….аз вдигам толкова тежко колкото е необходимо за да стана по-силен - здравословно! Това е моята цел, не си служа с извинения, просто си върша РАБОТАТА всеки шибан ден!

Благодаря от сърце за всеотдайността, професионализма и упоритостта бидейки най-големият pain in the ass in the world!"

Научете повече

Крум Димитров

"Преди около 9 месеца реших да започна да се занимавам с нещо ново за мен.
Исках да променя нещо в живота си. Тогава... Започнах да тренирам във FitCityGym. Много мои приятели и роднини ми препоръчаха тази фитнес зала. В началото бях много скептично настроен, имайки предвид как се отнасят собствениците на такива зали към клиентите си в Бургас. Но когато стъпих за пръв път във FitCityGym ми направи много добро впечатление колко е дрюжелюбен целият персонал и колко са благоприятни условията в сградата! И с времето се убедих, че това наистина е най-доброто място за трениране в град Бургас! Най-добрата част беше това, че попаднах на моя треньор - Димитър Михов. Той ме научи на много важни и основни упражнения. Гледайки връстниците си, колко грешки правят докато тренират се радвам, че Митко се отнесе отговорно и ми помогна. Мисля да тренираме заедно с него още дълго време във FitCityGym!"

Емил Гайдаров

Здравейте! Казвам се Емил Гайдаров, на 25 години и съм от Бургас. Тренирам във FitCityGym вече почти 2 години. Преди да започна да тренирам тук бях хващал щанга и тежести не повече от 3-4 пъти. От приятели и колеги, които са посещавали FitCityGym, получих само положителни отзиви. И така реших да се пробвам тук. Понеже нямах никакъв опит още от самото начало почнах с личен треньор, в моя случай това беше Димитър Михов.
В началото си беше доста гадно да си призная – мускулна треска след почти всяка тренировка, изтощение, схващания и т.н. Но с постоянство, съвети и насоки от страна на треньора и на Христо Трошев (a.k.a The Big Boss), нещата тръгнаха нагоре! Упражненията ставаха по-сложни, щангите все по-тежки. Но в същото време забелязваш промяната в себе си, както външната, така и вътрешната. Чувстваш се по-силен, бодър, с по-добър тонус и като цяло с повече самочувствие. По време на тренировките се запознах с много различни и интересни хора. Наистина откакто започнах да тренирам във FitCityGym, това оказа голяма положителна промяна в ежедневието ми. Затова големи благодарности към екипа на FitCityGym и специално към Димитър Михов и Христо Трошев, без които нямаше да постигна такива резултати.Научете повече

// Колегите за нас

Ефтим Илиев

"Винаги, когато имам възможност да тренирам на морето избирам Fit City Gym, дори да трябва да измина 40-50 км само, за да стигна в Бургас.Уникални и усмихнати хора ,база и атмосфера без аналог в Българските фитнес зали .Благодаря за приятелското отношение всеки път, когато идвам, макар и да е рядко!"


Инес Субашка

"В България има много фитнес зали, но малко от тях предлагат услуга, която да пасва на нуждите и предпочитанията на всеки трениращ. FitCityGym, не е типичният фитнес. Това е място, което съхранява в себе си, не само комерсиалната цел, която олицетворява повечето зали. Това е място, което отразява една мисия- мисията да се създаде и развива едно място, което да бъде „подслон“ за мечтите, надеждите и усилията на трениращите, треньорите и управителите. Място, където винаги имате възможност първи да изпробвате най-новите иновации в света на фитнес оборудването; мястото, където няма значение по каква методика тренирате и какви убеждения ви водят, защото винаги има човек, който мисли и действа точно, като вас. Човек, който ще ви съпровожда по пътя към един по-добър, здравословен начин на живот. FitCityGym, не е типичният фитнес- той е мечта в действие."

Томас Плъмър, National Fitness Business Alliance (USA)

"Hristo is one of the most progressive gym operators in all of Europe. His business practices and training methodology would make any master trainer, in any country, proud. If you want to get fit, you have to find the experts, and Hristo is a generation ahead of any other gym in his country."