// Деси: в най-добрата си форма!

януари 8, 2015

Десислава беше интересен, но класически случай. При нея тренировките с типичните машини и кардио уреди не я бяха направили по-силна. Това означаваше, че дори обикновено ПРОГРЕСИВНО Засилване чрез щанги и свободни тежести ще има най-добър ефект върху нейната физика.

Както всички други, тя трябваше да мине през много несигурност и мускОлна треска в началото. След първоначалния период на УЧЕНЕ НА ТЕХНИКАТА, тя пое по пътешествие на много:

Глут Бриджове, Мъртва Тяга, Клекове, Лицеви Упори, Военни Преси, Обърнати Гребания на лост/TRX, Вертикален Скрипец, Планкове, Палоф Преси, Интервални Спринтове и пр.

През целия период тя НЕ е стъпвала на пътеки, колела или други традиционни кардио уреди. Нейното кардио бяха ИСТИНСКИ спринтове на земя, извършени в интервален жанр! :)


Коментар от Христо Трошев (собственик и мениджър на FitCityGym):


"Деси е член на FitCityGym от самото откиване на клуба. Интересното при нея беше че през годините започваше да тренира но много бързо губеше мотивация и се отказваше. И така всяка година. През лятото 2014 в FitCityGym започнахме доста по сериозно да налагаме силовото трениране със свободни тежести, предимно щанги както и трениране със собствено тегло. Под опеката на на нашият треньор Димитър Михов, Деси реши да опита отново. Следях нейният прогрес от самото начало и забелязах че мотивацията и се засилваше със всеки изминал месец. Тя ставаше все по-силна, все по-оформена и с доста подобрено самочуствие и увереност в себе си. С помоща на Митко, Деси усвои техниката на основни движения като: мъртва тяга, клекове, лежанка, раменни преси, хип тръстове и др".


Ето тук сега можем да видим интересни снимки от нейното премеждие!


Преди:Тук можем да проследим какво тя ПРАВИ в самата зала след това:

*текст -- не винаги беше лесно!**


*Въпросният Глут Бридж - т.е. "Мост за ДупИ" Понеже движението е късо и говорим за НАЙ-СИЛНИЯТ единичен мускОл в цялото тяло - можем и трябва да сложим бая кила доста лесно!


Ето как това се отрази на тялото й Посредата на Приключението:


Ненужно е да отбележим, че ПРАВИЛНОТО хранене (без излишни крайности!) бе един от ОСНОВНИТЕ инструменти заедно с тежките Тяги и Глут Бриджове!
ПРОТЕИНът (като храна) е цар. Пиците и силното гладуване -- са забранени! :)


В крайна сметка се получи ето ТОВА:


Не е зле като за 6 - 7 месеца, нали?

И преди някой да се е обадил с "ГЕНЕТИЧНИТЕ" извинения трябва да споменем че:

Момичето СЕ СПУКА от здрава работа и правилно хранене. Тя досега не се бе задържала за повече от 1-2 месеца с някаква постоянна програма/трениране. НЕЙНА е главно заслугата, че влезе във прекрасна форма. И то не защото е била "родена така" а защото Избра да стане ПО-СИЛНАТА си версия!


При лично тегло от 57кг най-добрите й постижения са:

60кг Мъртва Тяга за 3 повторения;

120кг Глут Бриджове за 10 повторения;

67кг Клек (Със Кобилицата за Безопасно Клякане) за 2 повторения;

Лицеви Упори от Пода - чисти с изпънати крака, прибрани лакти на 45 градуса и здрав стегнат торс - за 5 повторения;

Планк над 3 минути с перфектна форма;

Планк с тежести (12кг Вериги) на гърба - 2 минути;

Много гребане на ТРХ;

Интервални Спринтове - 10 рунда по 30 секунди спринт / 1 минута почивка.

Напади до смърт.

И други!Вмомента тя е щастливо бременна (и то БАЯ БРЕМЕННА) и се готви да живее със готиния си съпруг в Германия.

Ще ни липсваш Деси!


---


Деси е отличен пример за възможностите на мацетата. Крайно време е Жените вече да разберат, че те МОГАТ и ТРЯБВА ДА са Силни и, че това е Прекрасно!
Не казваме, че всеки ще си направи як гъз а 6 мессеца... никой не може да ви гарантира нищо на този свят -- който го прави ви лъже!
Но гарантираме ви, че най-добрият начин за да постигнете това, което ЖЕЛАЕТЕ:
Е да Бъдете Най-Силната си и Най-Добра... Най-ВЪРХОВНА версия,

както казваше г-н Елиот Хълс!

"Energy and Persistance Conquer all things."

Benjamin Franklin

Peace, niggaz,
Супер Митьо

// Коментари